Yanlarına kâr kalma günü yıldönümü

Sen onca insanın ölümüne neden ol, göstermelik cezalar al, yakın olduğun siyasiler seni kollasın, iş lisansın bile elinden alınmasın, sonra da af yasasıyla, (layık bulunduğun güruh olan diğer katil ve ve mafya ve tecavüzcüler ve fesatçılarla birlikte) salın.



Hayat kötülere güzel valla,
Bir de bu adaletsizliklere ses çıkarmayan dilsiz şeytanlar var, öyle çoklar ki...
Ne yapalım, böyle bir dünyada yaşayacakmışız.

"Hukuk ile adalet bambaşka kavramlardır, birbirleriyle alakası yoktur.' Walter Benjamin.

"Ey iman edenler! Kendilerinizin ya da anne babalarınızın ya da akrabalarınızın aleyhine dahi olsa, Allah için adaleti sağlamaya çalışan şahitler olunuz. (Bu kişi) ister zengin isterse de fakir olsun, Allah, ikisinden de önceliklidir. Onun için haktan ayrılıp nefsin arzusuna uymayın. Eğer (dilinizi) eğip bükerseniz veya çekinirseniz şüphe yok ki Allah her ne yaparsanız haberdardır." Nisa suresi 135. Kuran-ı Kerim.


2 yorum:

  1. Bölük pörçük olmuş insanlık. Toplumsal değil bireysel düşünür olmuşuz hep. Ne yazık ki şuurumuz kadar insanız, şuurumuz kadar vicdanlıyız vesselam.

    YanıtlaSil
  2. hangi birine ses çıkaracağımı şaşırdım ben, ne katillerin salıverilmesi, ne gençlerin heder edilmesi , ne hak edene hak ettiğinin verilmesine dair umudum var, kafamda başkaca düşünceler dolaşmakta bu kadar aciz kalmaktansa bu ülkede, bu ülkeye...

    YanıtlaSil

Ölümü görün yazın bir şeyler, üşenmeyin.
E, üşenmeyin dedik ya:)