Pardon, burası kitap blogu muydu?







İkinci "kitapyurdu" siparişim idi yukarıdakiler. Tıpkı ilkinde olduğu gibi bir siparişimi bulamadılar ve bir hafta kadar geç yolladılar, bulamadıklarının yerine para iadesi yaptılar. Hıh. 

Bulunamayan kitabı e-kitap olarak buldum neyse ki. Birgül Oğuz'un Hah'ı. İzmir Öykü Günlerinde dinlediğimde merak etmiştim Birgül hanımın yazdıklarını.


Fotoğraftaki şiir kitaplarından Selahattin Yolgiden'i mabelard blogspottaki bir alıntıdan dolayı sipariş etmiştim ama iki kitaptaki şiirler, tarz beni sarmadı açıkçası :( Fakat özellikle Lacivert Bir Oyundu İkimiz Arasında'da yer alan şiirler usta işiydi ve güzel mısralar oldu altını çizdiğim.

Sadık Yemni ise kitaplarını, adını duyduğumdan daha geç edindiğim bir yazar. Anı- roman şeklindeki Alsancak Börekçisi'ni  türü yüzünden sipariş etmiştim. Çok da sevdim. Yazarla yakın oturuyor olduğumuzu öğrenmek ise çok hoş oldu. Kitap fuarında da karşılaştık, son kitabının (Kayıp Kedi, okumam bitmedi henüz) geçtiği mekanları tanıyor olmak güzel bir duygu. 

Aşk Bilirkişisi ise kıvamını bulmuş güzel öykülerle dolu. Yazarı Deniz Dengiz Şimşek. Özellikle ilk öykü olan Peçete'yi ayrı sevdim.


Ahmet Murat'ın Kalbin Kararı adlı incecik şiir kitabında  da sevdiğim şiirler oldu. 

Alıntıları bilahare sizlere tattırırım artık :p

Fotoğraftaki Ali Şeriati kitabını okumadım, okuduğum İslam sosyolojisi üzerine denemeleriyle birlikte yazarım belki...

Au revoir canlarım.


4 yorum:

  1. Ben ençok Kayıp Kedi'yi merak ettim. (kediler kaybolunca insan ömür boyu unutamıyor hatta rüyalarına giriyor:(
    teşekkürler tanıtım için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazarın da aynı dönem kedisi kaybolmuş.

      Sil
  2. ne olursa olsun bu blog okunur canısıı :)

    YanıtlaSil

Ölümü görün yazın bir şeyler, üşenmeyin.
E, üşenmeyin dedik ya:)