"Sayın yazar,


Bu mektubu size olan hayranlığımdan değil, yalnızca sizin kıt hayal gücünüzün ve cılız yaratıcılığınızın bende uyandırdığı acıma duygusuyla yazıyorum. Hiçbir şaşırtıcılığı olmayacak kadar gerçeğe benzer yazılarınızda, okur asla daha önce okumadığı bir şey bulmuyor.” 

Yürüyen Kelimeler, Eduardo Galeano 

10 yorum:

  1. Anammmm bu ne sabah sabah,,,gerçi bu yazı dün yazılmış ben bugün gördüm :) günaydınn mutlu hafta sonların olsun,selamlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her kalemi eline alan yazar olamaz diyor, kısaca :p

      aldık baş üzerine koyduk selamınızı:)

      Sil
  2. Galeano'nun kısacık kısacık yazılarından ne kadar çok şey saklı aslında. Çoğu insanın ihmal ettiği bir yazar, ama bir kez tanışınca da tiryakisi olmamak ne mümkün.

    YanıtlaSil
  3. Bloglar Listesi üyesi olduğunuz için, Blog Rehber tanıtım sayfanızı hazırladık.
    Lütfen bir göz atarak; a) değişiklik isteklerinizi b) bulunduğu kategorisi yanlış ise c) olması gereken başka kategoriler var ise c) mevcut kategoriler uymuyor ise önerdiğiniz kategori adını bildirmeniz halinde talepleriniz yerine getirilecektir.

    Ayrıca:

    Bloglar Listesinde yer alan isimlerin bazıları, Blog Star Seçmelerinde önerilen blogların isimleri olduğundan ve listeye otomatik alındıklarından dolayı, şu soruyu da sormak gereği duyuyoruz:
    Listeden ve/ya tanıtım sayfalarından kaldırılma talebiniz var ise onu da bildirin lütfen.

    Tanıtım sayfanıza girmek için:
    link: http://blogmuhtar.tk/ veya http://mahallemizinsakinleri.blogspot.com/
    burada KİŞİSEL BLOGLAR bloglar sekmesinie girdiğinizde EDEBİYAT BLOGLARI sekmesine geçerseniz listede blog adınız bulacaksınız.
    Onaylarınızdan sonra, bu tanıtım sayfaları, ulaşım kolaylığı için, Bloglar listesine bağlanacaktır.

    Bu noktadan sonra kategorileri tekrar değiştirmek zor olacağından özellikle kategorileriniz konusunda bize bilgi vermenizi rica ederiz. Tekrarlıyorum: Eğer mevcut kategorilerden başka bir kategori olması gerekiryorsa bunu da bildirin yeni bir kategori açalım.
    Sayfa içeriğini, arzu ettiğiniz her zaman güncelleyebilir ve değiştirebilirsiniz..

    Şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. çok güzel anlatmış Eduardo Galeano.çok doğru.yazarları takdir ediyorum.sen de çok güzel yazıyorsun Nardacım.sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Yanıtlar
    1. kötü ir kitap-yazarla cbelleşiyorsunuz yani :)

      Sil
  6. galeano çok iyi.
    iyi çarpmış di mi.

    dur aklıma geldi.

    alberto mangeuli oku bak.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Galeano okumadığım bir kalem,sadece bu alıntısına rastladım.Evet,eline kalemi alıp ben yazarım diye caka satanlara,satacaklara iyi çarpıntı:p

      Manguel'in Geceleyin Kütüphanesi'ni okudum da benim gibi bir okuru bile sıktı:) Yine de bir başka kitabı var aklımda,okuma sanatı mı neydi adı,işte onu. Belki:)

      Sil

Ölümü görün yazın bir şeyler, üşenmeyin.
E, üşenmeyin dedik ya:)