Dindar Müslümanlar Mı?

Yaban domuzuna yapılan işkenceyi hepimiz gördük ekranlarda.

Sevgili bir blog arkadaşım bu konuya değinmiş, ben de ona yazdığım yorumu burada da yazacağım zira unutmaya çalışsam da vahşi görüntülerdi ve susmak değil yılmadan tekdir etmek gerek bu tip şeyleri.




Domuz İslam dininde her türlü faydalanımı yasak olan bir hayvandır. Ama bunun ötesinde Allahın yarattığı bir canlıdır ve canlılara işkence edilmesi de aynı dinde yasaktır.

Bunu bilemeyenlere, daha doğrusu anlamamış olanlara, anlamazlıktan gelenlere müslüman demem ben.

O olaydakiler müslüman değil, bir avuç sokak serserisidir.

Tel örgülere çarpan ve çarptıkça panikleyen zavallı bir hayvanı, kendilerinden güçsüz bir canlıyı öldürme, eziyet etme, güç gösterisinde bulunma meraklısı bir avuç testesterondan başka "şey" değillerdir.

Ben kendimi müslüman olarak tanımlıyorsam onlar değildir.


Onlar müslümansa ben değilim ki bu ihtimal aslında yok!

7 yorum:

  1. Sevgili arkadaşım, bu çok vahşi, çok üzücü olaya - olay denilmez vahşet diyeyim- vahşete duyarsız kalmayıp, sayfanda yer verdiğin için çok teşekkür ediyorum.

    Bendeki yorumuna da ayrıca çok teşekkürler, haklısın bunlara Müslüman demek tüm Müslümanlara hakaret olur, yorumundaki isabetli uyarını dikkate alarak yazımı düzelttim.

    Gittikçe kötü oluyor toplum, gittikçe vahşi oluyor, gittikçe hırsız oluyor, hani güya gittikçe dindar olacaktık? Ben onu demek istemiştim. Hani bir de güya % 99 mu % 90 mı ne Müslüman ülkeyiz? Hani güya dindar gençlik yetişiyordu? Bunlara vurgulamak istemiştim. Dindar gençlik her okulu imam hatip yapmakla olmuyormuş demek ki...hayvana sevgi, hayvan haklarına saygı...hani nerede bunlar? off...off....inan bakamadım tv'de...hemen kanal değiştirdim :(
    Eline sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Haklısın toplum kötüye gidiyor ya da zaten öyleydi bu daha görünür oldu, bilemiyorum. Benim bildiğim müslümanlıkta, cüppesine kıvrılıp uyumuş kediyi rahatsız etmemek için kumaşı kesip de elbisesini giyen o peygembere inanılır. Ben onun gibi hayvanlara davranan müslümanlar arıyorum, ölçütüm bu.

      Sil
    2. Dün de bir cins köpeği (eskiden süs köpeği denirdi böyle biblo gibi süs gibi :((( )poşetle denize atmışlar :( Sözcü'de resmi vardı..:( artık elim gitmedi bloğuma koyamam öyle acı resimleri...insan bakamıyor kahroluyor:( her gün gazetelerde bir başka vahşet:( insanlar manyaklaşmış...keşke hiç gelmeseydim bu dünyaya be arkadaşım gelip de bunları görmeseydim...:(

      Sil
    3. insanda merhamet duygusu yokluğundan mı bunlar?

      ...

      Sil
    4. Kesinlikle....normal bir insanda merhamet duygusu olur....bunlar tedavi bile edilemez sanıyorum...sokaklarda böylelerinin dolaştığını bilmek...belki komşumuz, belki akrabamız...:(

      Sil
  2. Ben de Müslümanım ama asla onların Müslüman olduklarını kabul etmiyorum.
    Yazı için çok teşekkür ederim. Sevgilerimle ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de teşekkür ederim yorumun için. Buradan da selam ve sevgiler.

      Sil

Ölümü görün yazın bir şeyler, üşenmeyin.
E, üşenmeyin dedik ya:)