ŞİMDİ REKLAMLAR

İki yıl kadar önce "Bir edebiyat-sanat sitesi açıyoruz. Sen de yazmak ister misin?" şeklinde bir davet alınca şaşırmış ve sevinmiştim. Siteyi kuran arkadaşları sadece kendi bloglarından/ yazılarından tanıyordum ve beğeniyordum.


Sanal âlemde belki de yüzlerce benzer site vardı ve daha da olacaktı ama arkadaşların ciddi bir niyetle, kafa yorarak bu işe başladıklarını anlamıştım. Bir yandan "Ben ne yazacağım ki orada, yazdıklarım bir şeye benziyor mu ki?" diye soruyordum kendime.

Öyle böyle derken iki sene bitmek üzere. Ayrılanlar, yeni gelen yazar arkadaşlar olmuş. Ama sitenin değişmeyen duruşu, özgün içerik yayınlama düsturu,gerek editörlerinin, gerek yazan arkadaşların "okumadan yazılmaz" düsturunu bellemiş olmaları, olgunlaştıkça da dergilerde verimlerinin yayınlanması, hatta kitaplarının çıkması, edebiyat camiasında halihazırda yer etmiş kalemleri de bünyesine katmasına bakarak iyi ki de bu teklife evet demişim diyorum.

İşbu editoryal olmayan reklamı yeni yayın dönemini açmış bulunan Kırkıncı Kapı için yaptım. Buradan buyrunuz:http://www.kirkincikapi.com/

Edebiyat deyince durup düşünmeye, okumaktan vazgeçmeden üretmeye, denemeye devam J



Halihazırda reklam kuşağına girdiysek bir şeyin daha reklamını gönül rahatlığıyla yapabilirim. İzmir'de yazarlık ya da yaratıcı yazarlık deyince, edebiyata gerçekten gönül vererek bu işi yapan bir arkadaşımın atölyesinden haberdar etmek isterim. Buradan buyrunuz:




Bu arada reklamverenim :) aldığın parayı hak et dedi, ekliyorum:

İzmir'de edebiyat ve sanat başta olmak üzere birçok konuda, yazarlar, şairler ve işinin ehli insanlarla söyleşiler düzenleyerek yerini gittikçe sağlamlaştıran bir mekan var: Kedi Kitabevi. Yaratıcı yazarlık da olmak üzere atölyeler de düzenleniyor. Buradan buyrunuz: https://www.facebook.com/kedikitabevi




9 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. niye silindi yorumlarrrr.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aptal olduğum için :p

      Sil
    2. meraklı tazeye bak.:)))

      Sil
    3. meraklıyım tabii:)
      bigün bu meraktan başıma iş gelecek:)
      narda ,öyle şey olur mu?

      Sil
  3. sevim koş'un atölyesine gidicem ben :P

    YanıtlaSil

Ölümü görün yazın bir şeyler, üşenmeyin.
E, üşenmeyin dedik ya:)