DÖNÜŞTE DE FERİBOTU KAÇIRDIM, OLSUN PİŞMAN DEĞİLİM GİTTİĞİME:)

Ne yalan söyleyeyim önce Avram Usta yazsın diye bekliyordum ama ondan ses çıkmadı. Meğer Sırrakalem,  kendisi gibi güzel ve canayakın üslubuyla,sıcağı sıcağına yazmış.

Şimdi….cumartesi sabahına flashback yaparak başlayalım J

Tamam, tamam, kaçma hemen, o kadar uzatmayacağım.

Cumartesi öğlenden başlayayım. Kuaförümün haberli olmasına rağmen ciddiyetsizliği yüzünden ilk feribotu kaçırdım. Ne gıcık olduğumu anlamak için gıcık olduğum şeyler yazısını okumanıza gerek yok, şu bilgi yeterli : feribot saatte bir kalkıyor!

Allah’tan Ahmet Bey çok güzel bir yol tarifi verdi de Kedi Kitabevi’ni elimle koymuş gibi buldum. Haritasız pek yol bulamam da:p

Nurdan hanım geldi mi diye içeri seğirtmişim hemen. Heyecanlıyım tabii ki, blogumda yazdığım sıradan değerlendirme yazıma cevap verecek incelikte bir yazarla,hem de iyi bir hikâyeciyle karşı karşıyayım. Soruma verilen evet cevaplarını belli belirsiz duyarak ileriye bakıyorum. Ooo, imzalamaya başlamış bile. Telaşla sağa sola bakınıyorum biraz, hah, Avram Usta da orda. Ya ben şimdi n’apsam,nasıl hitap etsem kendisine,  duraksıyorum biraz, öyle kanlı-canlı,heybetli :p filan görünce karşımda. Yani iki senedir bana sataşır durur blogumda,o halini düşünsem hitap edecek kelime çok :p

Neyse,Sırrakalem başta olmak üzere oradaki arkadaşlarla tanıştırdı beni sağolsun.İlk heyecan geçti böyleceJ

Nurdan hanım hakkında ise  Sırrakalem yazmış zaten benim de izlenimlerimi. Uzun lafa ne hacet.Bir zahmet sizi oraya alalım:) (Bir Sonraki Dolunay hakkındaki yazıma arşivden ulaşabilirsiniz.) İyi Geceler Öpücüğü ise yakındaki kısa tatilde yanımda gidecek 4 kitap içinde yerini aldı. Okur okumaz burada olacak inşaallah.

Nezaket ve samimiyetleri için Nurdan hanım başta olmak üzere (ki kitaplarıma yazdığı yazılar herkesinkinden güzel),Sırrakalem’e, Ahmet Bey’e, e hadi Avram Usta’ya da teşekkürler efendim.

12 yorum:

  1. Cumartesi kısa bir boşluğum vardı onda da Alsancak tarafındaydım gitsem bile geriye dönecek vaktim yoktu kaçırdığımıa üzüldüğüm bir imza günü oldu. Kitabı severek okumuştum.

    Güzel bir zaman geçirdiğine sevindim baştaki aksilik de nazar boncuğu olmuş artık. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzeldi evet.Seni,Kamikaze'yi,Şule'yi filan arandık ama yoktunuz. Avram Usta tehdidini yerine getirecek mi göreceğiz bakalım :p

      Sil
    2. Benim mazeretim vardı. Alsancakta başka bir etkinlikteydim.
      Yoksa ben de gelirdim. Başka sefere artık.

      Sil
    3. Şule'cim mazeretler Avram Ustaya:) Birgün tanışırız inşaallah.

      Sil
    4. ama ben sana dedim gitmeden şu feribot saatine bakalım internetten diye :))
      teşekkür ederim güzel sözler için :)

      Sil
    5. Sırrakalem, feribotu bir dakikayla kaçırdım,önümden aheste aheste kalktı:)

      Ama beklerken tatlı bir hanımefendiyle tanıştım ki tam hikayelik:)İyi oldu yani.

      Sil
  2. Şule'nin mazeretleri eksik olmaz Narda demedi deme.:P
    Deniz için tek laf edemem,İzmir'de olduğu bir gün bile sektirmedi "Pazartesi Söyleşileri"ni. Melih Ergen'in de gözü üstünde ama adam ketum; ağzı var dili yok, bir açsa ağzını anında kırmızı koltukta misafir edeceğiz.:))
    "Heybetli Avram" kadar kitaplar tepenize düşşün e mi.. Yaranamadık kardeşim; bi yaranamadık gitti. Sırrakaleme dua et sen.:P
    Yazma konusuna gelince.. Fotoğrafları bekliyordum Selda'dan, o da sağolsun ancak pazar akşamı yollayabildi. E bu arada Sırrakalem yazdı. Bi de sen yadın şimdi daha bana yazacak bir şey kalmadı.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi Vladimir çok şeyler saklıyor bence.Yani kitabı bir an önce çıksa da okusak.Öyle blogda azar azar yazdıklarıyla bizi kandıramaz:p

      Sil
    2. Avramcım ya; konuşacak ortamımız olmadı hiç, sizin telaşınız var, konuklarınız var, söyleşide laf olsun diye konuşmayı sevmiyorum yalnızca. Yoksa konuşma ile ilgili sorunum yok, yedi sene eğitimcilik yapmış biriyim aynı zamanda, topluluk karşısında bülbül gibi olurum. Gerektiğinde. Ama Nurdan Beşergil'i kaçırdığıma cidden züüldüm sevdiğim bir yazar çünkü.

      N. Narda; Gerçekleşsin hayırlısıyla bakarsınız başınızı bile ağrıtrmışım "kitabım da kitabım" diye. :) Şaka bir yana.. Teşekkür ederim ya. Bekliyoruz işte bilmiyorum hayırlısı. Yabancıyım bu işlerin.

      Sil
    3. Vallahi hiç ağrıyacağını sanmıyorum.Olsa olsa içten hafif bir kıskançlıkla okurum :p

      Ben hiç konuşamam, Nurdan Hanıma da evvelden "yazmıştım"Avramın sayfasında:p Konuşsaydım yazamazdım herhalde:p

      Sil
  3. Nagihan'cım ben DeliAnne arkadaşımla buluştum.İnşallah en kısa sürede tanışırız.Tahmin ettiğim gibi imza gününün güzel geçmesine çok sevindim.Senin ve sevgili Sırrakalemin sayesinde gitmiş kadar olduk.Tekrarının olacağını ümit ediyorum.Sevgilerimle.

    YanıtlaSil

Ölümü görün yazın bir şeyler, üşenmeyin.
E, üşenmeyin dedik ya:)